Gå direkt till textinnehållet

Dagens öppettider (OBS! Endast bokade besök): 08:00 - 17:00 | Lunchstängt: 11:30 - 12.30

Sök
Start » HYRESGÄST » Trygghet och trivsel » Lås nycklar och brickor

LÅS NYCKLAR OCH BRICKOR

Extra nycklar/brickor

Behöver du fler nycklar/brickor kontaktar du vår Boservice. Avgiften för dessa återbetalas inte om du skulle flytta. En ny nyckel kostar 200 kr. En ny bricka kostar 200 kr.

Förlorad Aptusbricka

Har du tappat bort din bricka kan du besöka vår Boservice som hjälper vi till att spärra din borttappade bricka samt beställa en ny. En ny nyckel/bricka kostar 200 kr. Kom ihåg att ta med din legitimation.

Förlorad nyckel

Har du tappat bort nycklar till din lägenhet eller andra utrymmen i ditt hus kan du besöka vår Boservice för att beställa en ny. Kom ihåg att ta med din legitimation. En ny nyckel kostar 200 kr.

Utelåst

Har du låst dig ute? Järfällahus anlitar Järfälla Låsservice eller Norrlås. Du betalar direkt till dem om du behöver nyttja deras tjänster.

Aptusläsare

Våra fastigheter har det nyckelfria låssystemet Aptus som är ett välbeprövat sätt att öka säkerheten, tryggheten och servicen. Det bygger på en rund bricka. Den hålls upp mot läsaren som sitter bredvid dörren så att den låses upp. Brickan ersätter vanliga nycklar. De är numrerade, och tappar man en bricka kan just den brickan enkelt spärras.

Många av våra portar har Aptusläsare med display för namnsökning. När du flyttar in i ett sådant hus läggs ditt namn automatiskt in i systemet. Då kan besökare söka fram ditt namn och ringa upp dig via porttelefonen. Om du inte vill ha ditt namn i displayen, är du välkommen att höra av dig till Boservice.

 

Kontaktuppgifter till Boservice hittar du här.