Gå direkt till textinnehållet

Dagens öppettider (OBS! Endast bokade besök): 08:00 - 17:00 | Lunchstängt: 11:30 - 12.30

Sök
Start » OM OSS » Jobba hos oss

Jobba hos oss

Järfällahus har ett sjuttiotal medarbetare. Verksamheten består av en central organisation, sex förvaltningsområden och ett hantverkscenter. I den centrala organisationen på huvudkontoret finns fastighetsförvaltning och fastighetsutveckling samt specialistfunktioner för bland annat uthyrning, ekonomi, IT- och digitalisering och kommunikation. Här finns även Boservice, vår kombinerade kundtjänst, reception och centrala felanmälan.

På Järfällahus finns en bred kompetens och tjänster inom flera yrkesområden. Järfällahus ledord är Engagerad, Professionell och Omtänksam. Att utveckla möjligheten att möta kundernas behov på bästa sätt är ett viktigt fokusområde i organisationen. Vi mäter nöjdheten, både ur kund-och medarbetarperspektiv genom regelbundna enkäter.

Järfällahus har en väl fungerande företagshälsovård. All personal erbjuds regelbundna hälsokontroller då vi värnar om en god fysisk och psykosocial arbetsmiljö. Genom ”friskvårdspengen”  stöttar vi  ett aktivt liv utanför arbetstid.

Är du intresserad av att arbeta på Järfällahus så är du varmt välkommen att höra av dig till vår Hr - chef. Kontaktuppgifter till HR hittar du här
 
Du är alltid välkommen att skicka en spontanansökan med CV till oss.
 

Lediga tjänster