Gå direkt till textinnehållet

Dagens öppettider (OBS! Endast bokade besök): 08:00 - 17:00 | Lunchstängt: 11:30 - 12.30

Sök

Genomförda åtgärder

Sammanställning av enkätundersökningen

Stort tack till alla er som tog er tid att svara på enkätundersökningen vi genomförde under öppet hus den 30 maj. Era tankar och åsikter är värdefulla för oss i vårt fortsatta arbete med projektet.

 
Trygghetsenkäten

Generellt känner många sig trygga i lägenheten, trapphuset och porten. I källarutrymmen, garage och utomhus på gården är det mer belysning som efterfrågas. Det har även framkommit att det önskas mer belysning på mark som inte ägs av Järfällahus. I miljöhuset önskas det mer ordning. En del av er tycker att det är mycket biltrafik på gårdarna och majoriteten önskar bommar eller farthinder för att minska trafiken.

 
Lägenhetsenkäten

Några av de saker som efterfrågas i köket är möjligheten att välja till nya vitvaror mot en extra kostnad och att köket får en mer öppen planlösning. En del tycker att städskåpet skulle kunna flyttas ut från köket för att skapa mer plats. En tydlig indikation från er är att många önskar nya köksluckor. Mot en extra kostnad skulle ungefär hälften vilja ha möjlighet att få hjälp av Järfällahus personal att installera diskmaskin/tvättmaskin och många önskar också få sin balkong inglasad. Flera uttryckte även önskemål om att byta fönster i lägenheten.

Nu fortstätter vi på Järfällahus tillsammans med fokusgruppen att arbeta för att ni ska få en trivsammare och bättre boendemiljö.

 

Vi önskar er en trevlig höst!

 
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Tack till er alla som var med på öppet hus den 30 maj!

Arbetet med att sammanställa alla enkäter som ni fick fylla i är i full gång. Vi återkommer med en sammanställning av era tankar och idéer till hösten.
Den 15 juni hade vi vårt första möte med de hyresgäster som under öppet hus anmälde sitt intresse för fokusgrupper. I dessa grupper kommer vi ta in och lyssna på dina idéer och tankar kring din lägenhet och tryggheten i området.
Vi önskar er en trevlig sommar!

 
-----------------------------------------------------------------------------------------------
 
Öppet hus på Tallbohov 30 maj kl. 16.00-20.00

Som en del av våra aktiviteter kring hållbarhetsåtgärderna för  Tallbohov kommer vi, i samarbete med Hyresgästföreningen, ordna ett öppet hus för er boende i området.

 

I vårt informationstält på gården får vi möjlighet att träffas och lyssna på era idéer, tankar och funderingar samt svara på eventuella frågor kring kommande hållbarhetsåtgärder. I tältet bjuder vi på kaffe, te, festis och bullar.
visningslägenheten på Snapphanevägen 84 får vi möjlighet att prata om din lägenhet, de åtgärder som ska göras och ta emot tankar och önskemål från er hyresgäster.
I hyresgästföreningens lokal 54:an kommer vi prata trygghet och eventuella trygghetsåtgärder.
Vid odlingslotterna kommer företaget Bee Urban hålla föreläsningar om den nya bikupan som kommer att invigas denna dag.

Aktiviteter under öppet hus 

16:00 – Från 16:00 serveras det kaffe, te, festis och bullar i informationstältet
17:00 – Järfällahus styrelseordförande Mikael Jämtsved inviger bikupan 
18:00 – Föreläsning av Bee Urban om bikupan 
18:00 – Foodtruck med falafel (så långt lagret räcker) 
19:00 – Föreläsning av Bee Urban om bikupan  
20:00 – Stänger

Till alla barn

Under hela tiden kommer vi ha en hoppborg på plats. Vi kommer även ha en tipsrunda med fina priser! Vid bikupan kan de barn som vill få prova en dräkt som biodlarna har på sig när de arbetar nära bikupan.
Varmt välkomna!
 

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Visning av ny köksfläkt inför installation

På Snapphanevägen 76-94 startar nu en rad åtgärder för bättre värme och ventilation. På Snapphanevägen 84 har vi gjort iordning en visningslägenhet för att visa den nya köksfläkt som vissa boende kommer att få. Arbetena startar under andra halvan av april och pågår fram till och med juni. När det är dags för oss att komma in i din lägenhet får du en ny avisering.

Visningskvällar på Snapphanevägen 84, 1 tr.

Tisdag 4 april kl 17.00-19.00.

Torsdag 6 april kl 17.00-19.00.